The Largest Hospital in

United Hospital, Spitali i Përgjithshëm Privat më i madh në Kosovë, ofron shërbim 24 orë për pacientët. Struktura e spitalit tonë është një nga më modernet në rajon. E pajisur me pajisje “State of the art” dhe staf të specializuar të mjekëve, pacientët tashmë mund të gjejnë shërbimin e munguar prej vitesh sipas standardeve të vendeve Evropiane në United Hospital.

Rreth United Hospital

Knowledge and Solution

United Hospital, spitali privat i përgjithshëm më i madh në Kosovë, ofron shërbim 24 orë për pacientët. Struktura e spitalit tonë është një prej më moderneve në rajon. United Hospital është i kompletuar me pajisje “state of the art” dhe me staf të specializuar të mjekëve. Spitali jonë ofron një gamë të gjerë shërbimesh mjekësore, duke përfshirë ndërhyrje kirurgjikale, trajtime për sëmundje kronike dhe kujdes emergjent.

Pacientët tashmë do të mund të gjejnë shërbimin e munguar prej vitesh sipas standardeve të vendeve Euro-Perëndimore në United Hospital.

Investim Bashkëkohorë

United Hospital është një shembull i qartë i investimit bashkëkohor në shëndetësinë moderne. Duke ndjekur standardet më të larta të Bashkimit Evropian, ne kemi krijuar një mjedis shëndetësor të përshtatshëm për nevojat e pacientëve dhe stafit tonë.

Ekip i Specializuar

United Hospital shquhet për ekipin e tij mjekësor të veçantë dhe të specializuar, me përvojë dhe trajnim në vendet më të njohura të Bashkimit Evropian, Britanisë së Madhe dhe Shteteve të Bashkuara. Ky nivel i lartë i ekspertizës ndikon drejtpërdrejtë në cilësinë e shërbimeve tona dhe përvojën që ofrojmë për pacientët tanë.

Laboratori & Radiologjia

UNITED HOSPITAL posedon skanerin e markës "Philips", i cili bën të mundur diagnozën me një nivele rrezatimi deri në 40% më të ulët se skanerët e tjerë, duke siguruar një saktësi dhe cilësi të shkëlqyeshme, ndërsa parandalon ndikimin negativ në shëndetin e pacientëve.

Ndërhyrja Emergjente

Katër salla të operacionit, salla e kardiologjisë invazive, terapia intensive me 20 shtretër, Emergjenca me 10 shtretër, si dhe 70 shtreter në repart, ofrojnë mundësinë për kryerjen e të gjitha procedurave kirurgjikale dhe invazive, të ngjashme me çdo qendër Evropiane apo Amerikane.

Departamnetet Tona

Siguri maksimale për shëndetin e pacientëve!

Fjala e fundit e teknologjisë, prodhim i vitit 2021, United Hospital garanton ekzaminimin e pacientëve me një saktësi dhe cilësi ekselente njëkohësisht duke ruajtur maksimalisht shëndetin e pacientëve.

1 +
Kapaciteti Shtretëreve
1 +
Konsulta mjekësore të kyera
1 +
Mjekë të Specializuar
1 m2
Hapësirë
Ne ofrojmë konsultim 24/7.

Ne gjithmonë bëjmë gjithçka të mundshme për shëndetin tuaj.

Vendndodhja Jonë

Kontakte

Në United Hospital, ne shohim investimin bashkëkohor si një mundësi për të ofruar një ndryshim të dukshëm dhe pozitiv në mënyrën sesi jetojmë dhe kujdesemi për shëndetin tonë.”

Rezervo Online

Prenotoni konsultën tuaj

  Knowledge & Solution

  MJEKËT TANË

  Stafi i trajnuar dhe specializuar në vendet e Evropës si Gjermania, në Britani të Madhe apo SHBA, sjellin për pacientët tanë një shërbim të pa përsëritur në rajon dhe më gjerë për të diagnostifikuar dhe trajtuar çdo patologji të pranishme.

  Vlerësimet nga klientët

  Opinioni i pacientëve është i rëndësishëm për United Hospital. Lexoni më poshtë përvojën e pacientëve tanë dhe vlerësimet për kujdesin dhe shërbimin që ne ofrojmë.

  Lajme dhe Ngjarje

  Lexoni raportimet e fundit dhe lajmet nga United Hospital për të ditur më shumë rreh shëndetit dhe mirëqenies suaj.