Prishtinë, Kosovë

M2 Prishtinë-Ferizaj Km7

Kontakt

+383 38 607 070

UNITED HOSPITAL

SPITAL I PËRGJITHSHËM MË I MADH NË KOSOVË

EMERGJENCA 24 ORË

Ekipi mjekësor i Emergjencës  gjithmonë në gatishmëri të plotë për ju!

LABORATORI 24 ORË

Ekzaminime laboratorike në përputhje me standardin e cilësisë Evropiane.

RADIOLOGJIA 24 ORË

Ekzaminim i pacientëve me një saktësi dhe cilësi ekselente në kohë rekord!

EMERGJENCA 24 ORË

AUTOAMBULANCA E UNITED HOSPITAL VJEN NË DISPOZICIONIN TUAJ NË ÇDO QYTET TË KOSOVËS

UNITED HOSPITAL

SPITAL I PËRGJITHSHËM

United Hospital, Spitali i përgjithshëm privat, më i madh në Kosovë, ofron shërbim 24 orë.Struktura e këtij Spitali është një prej më moderneve në rajon. I kompletuar me pajisje “state-of-the-art”, si dhe me staf të specializuar të mjekëve.

Pacientët tashmë do të mund të gjejnë shërbimin e munguar prej vitesh sipas standardeve të vendeve Euro-Perëndimore.

SHËRBIM MJEKËSOR 24 ORË

Stafi i trajnuar dhe specializuar në vendet e Evropës si Gjermania, në Britani të Madhe apo SHBA, sjellin për pacientët tanë një shërbim të pa përsëritur në rajon dhe më gjerë për të diagnostifikuar dhe trajtuar çdo patologji të pranishme.

TEKNOLOGJI E VITIT 2021

Fjala e fundit e teknologjisë, prodhim i vitit 2021, garanton ekzaminimin e pacientëve me një saktësi dhe cilësi ekselente njëkohësisht duke ruajtur maksimalisht shëndetin e pacientëve.

0 +

Shtretër Kapacitet

0 +

Konsulta mjekësore të kyera

0 +

Mjekë të Specializuar

0 m2

Hapësirë

Siguri maksimale për shëndetin e pacientëve!

Stafi i trajnuar dhe specializuar ne vendet e Bashkimit Evropian, Britanisë së Madhe dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës, sjellin për pacientët tanë një shërbim të pa përsëritur në rajon dhe më gjërë, për të diagnostifikuar dhe trajtuar çdo patologji të pranishme.

Investim Bashkëkohor

United Hospital është i dizajnuar dhe strukturuar sipas standardeve të Bashkimit Evropian.

Ekip Mjekësor i Specializuar

Stafi i trajnuar dhe specializuar ne vendet e Bashkimit Evropian, Britanisë së Madhe dhe Shteteve të Bashkuara.

Laboratori & Radiologjia

UNITED HOSPITAL posedon skanerin e markës “Philips” i cili bën të mundur diagnostifikimin me një rrezatim deri në 40 % më të ulët se çdo skaner tjetër me një saktësi dhe cilësi ekselente njëkohësisht duke ruajtur maksimalisht shëndetin e pacientëve.

Ndërhyrja Emergjente

Katër salla të operacionit, salla e kardiologjisë invazive, terapia intenzive me 20 shtretër, Emergjenca me 10 shtretër si dhe 70 shtretër ne repart, ofrojnë mundësinë për kryerjn e të gjitha procedurave kirurgjikale dhe invazive, të ngjashme me çdo qendër Evropiane apo Amerikane

UNITED HOSPITAL PRISHTINA

United Hospital Prishtina
Kontakt: 038 60 70 70 / 046 60 70 70

www.united-hospital.com
Magjistralja Prishtinë-Ferizaj M2 10500 Km7 Prishtinë, Kosova

HAPUR
Siguri maksimale për shëndetin e pacientëve!


UNITED HOSPITAL posedon skanerin e markës “Philips” i cili bën të mundur diagnostifikimin me një rrezatim deri në 40 % më të ulët se çdo skaner tjetër.

Fjala e fundit e teknologjisë, prodhim i vitit 2021, garanton ekzaminimin e pacientëve me një saktësi dhe cilësi ekselente njëkohësisht duke ruajtur maksimalisht shëndetin e pacientëve.

  • Mrojtje e pacientit nga rrezatimi në nivel të lartë
  • Ekzaminim i shpejtë në zonë me CT për 10 sekonda
  • Rrezatim i ulët
  • CT 128 Shtresore
  • Siguri për fëmijët

United Hospital është i dizajnuar dhe strukturuar sipas standardeve të Bashkimit Evropian.

Kontakt

United Hospital Prishtina
www.united-hospital.com
Magjistralja Prishtinë-Ferizaj M2 10500 Km7 Prishtinë, Kosova

    Na ndiqni në rrjetet sociale