Lajme

united-hospital

Operacionet dhe ndërhyrjet që realizohen nga Departamenti i ORL-SË në United Hospital

United Hospital, i cili ndodhet në M2 Prishtinë-Ferizaj Km7 Prishtinë, Kosovë, është një spital privat i përgjithshëm, i cili ofron shërbime mjekësore 24 orë në ditë. Spitali jonë ka një strukturë moderne dhe pajisje të avancuara për të trajtuar çdo lloj problemi shëndetësor. Një nga departamentet më të specializuara të këtij spitali është ai i […]
Lexo më shumë