Departamentet në United Hospital

Kirurgjia e Përgjithshme në United Hospital

Në United Hospital, Departamenti ynë i Kirurgjisë së Përgjithshme përbëhet nga një ekip kirurgësh shumë të aftë të cilët janë të specializuar në një gamë të gjerë procedurash kirurgjikale. Nga operacionet rutinë te ndërhyrjet komplekse, ne jemi të përkushtuar për të ofruar kujdes të jashtëzakonshëm duke garantuar komoditetin dhe mirëqenien tuaj gjatë gjithë udhëtimit tuaj kirurgjik.

Shërbimet e Kirurgjisë së Përgjithshme në United Hospital:

 1. KIRURGJIA ENDOKRINOLOGJIKE
  – Tiroidea
  – Paratiroidea

  2. KIRURGJIA BARIATRIKE (KIRURGJIA E OBEZITETIT)
  – Sleeve gastrektomi laparaskopike
  – Roux-N-Y gastric bypass

  3. KIRURGJIA E EZOFAGUT, LUKTHIT DHE DUODENUMIT
  A. EZOFAGUS
  – Kanceri i ezofagut
  – Strikturatezofagiale benigne
  – Achalasia
  – Divertikulat ezofagiale të komplikuara

  B. LUKTHI
  – Kanceri i lukthit
  – Sëmundjet benign të lukthit

  C. DUODENUM
  – Kanceri i duodenumit (Ekscizionparcial, Procedura Whipple)
  – Sëmundjet benigne të duodenumit
  4. HERNIA HIATALE DHE REFLUKSI GASTROEZOFAGIAL

  5. KIRURGJIA E ZORRЁS SЁ HOLLЁ
  – Tumorët e zorrës së hollë
  – Iskemia mezenterike
  – Fistulat
  – Sëmundja Crohn (rastet e komplikuara)

  6. KIRURGJIA E KOLONIT DHE REKTUMIT
  – Kanceri i kolonit
  – Kanceri i rektumit
  – Divertikulosis e komplikuar
  – Koliti ulcerative (I komplikuar)
  – Polipet e kolonit dhe rektumit

  7. KIRURGJIA HEPATO-BILIARE DHE E PANKREASIT
  A. MЁLÇIA
  – Tumorët metastatic edhe primarë të mëlcisë
  – Echinococcus i mëlcisë
  – Abscesi i mëlcisë

 2. SISTEMI BILIAR
  – Guret në idhëz
  – Polipet e idhëzës
  – Obstrukcionet e kanaleve biliare për shkaqe malinje dhe jo-malinje

  C. PANKREASI
  – Kanceri i pankreasit
  – Pankreatiti
  – Pseudo-cistat e pankreasit
  – Cistat tumorale të pankreasit

  8. SHPRETKË
  – Cist Splenik
  – Tumor
  – Hipersplenizem/Itp – Splenektomi

  9. HERNITЁ
  – Hernitë inguinale
  – Hernitë ventral
  – Hernitë incizionale (Laparocelle)

  10. KIRURGJIA E GJIRIT
  – Kanceri i gjirit
  – Mastiti dhe sëmundjet benigne të gjirit

Vendndodhja në hartë

Për të gjetur lehtë Spitalin tonë në hartë, mund të përdorni ndihmën e mëposhtme: