united-hospital-in-kosovo

Departamenti i Urologjisë në United Hospital

Miresevini në Departamentin e Urologjisë në United Hospital. Ne jemi këtu për të ofruar kujdes të shkëlqyer mjekësor për çështje të lidhura me sistemin urinar dhe më shumë. Stafi ynë i kualifikuar dhe mjekët e përvojës janë të përkushtuar për t’u kujdesur për shëndetin tuaj urologjik.

 

Kujdesi i Përgjithshëm Urologjik

Ofrojmë kujdes mjekësor të specializuar për diagnostikimin, trajtimin dhe monitorimin e çdo lloji të problematikave urologjike. Kjo përfshin infeksione urinare, gjendje të prostatës dhe ndryshimet në traktin urinar.

Kirurgjia Urologjike

Departamenti ynë disponon mjekë kirurgë urologjikë të përvojës që janë të gatshëm për të kryer operacione të ndryshme urologjike, përfshirë heqjen e kamjeve të mëlçisë, trajtimin e gurëve në veshka dhe kirurgji për trajtimin e prostatës.

Ekzaminimet dhe Testet

Departamenti ynë është i pajisur me teknologji të fundit për të kryer ekzaminime dhe testime të nevojshme për të vlerësuar shëndetin tuaj urologjik.

Kujdesi për Pacientët e Rinj

Ne ofrojmë kujdes të veçantë për pacientët adoleshentë dhe të rinj me çështje të sistemit urinar.

Informacione Kontakti

Ne jemi të përkushtuar për të ofruar ndihmë dhe komunikim të shpejtë për pacientët, familjet, dhe vizitorët tanë. Ju lutemi të na kontaktoni për çdo pyetje, nevojë ose kërkesë që keni. Ne jemi këtu për t’ju shërbyer! Shëndeti juaj, prioriteti ynë!

 

Adresa

M2 Prishtinë-Ferizaj Km7 Prishtinë, Kosovë

Numri i Telefonit

+383 38 607 070 / 046 60 70 70

Email

info@united-hospital.com

Vendndodhja në hartë

Për të gjetur lehtë Spitalin tonë në hartë, mund të përdorni ndihmën e mëposhtme: