united-hospital-in-kosovo

Informacione Kontakti

Ne jemi të përkushtuar për të ofruar ndihmë dhe komunikim të shpejtë për pacientët, familjet, dhe vizitorët tanë. Ju lutemi të na kontaktoni për çdo pyetje, nevojë ose kërkesë që keni. Ne jemi këtu për t’ju shërbyer! Shëndeti juaj, prioriteti ynë!

 

Adresa

M2 Prishtinë-Ferizaj Km7 Prishtinë, Kosovë

Numri i Telefonit

+383 38 607 070 / 046 60 70 70

Email

info@united-hospital.com

Vendndodhja në hartë

Për të gjetur lehtë Spitalin tonë në hartë, mund të përdorni ndihmën e mëposhtme: