Prishtinë, Kosovë

M2 Prishtinë-Ferizaj Km7

Kontakt

+383 38 607 070

MJEKËT TANË

Stafi i trajnuar dhe specializuar në vendet e Evropës si Gjermania, në Britani të Madhe apo SHBA,
sjellin për pacientët tanë një shërbim të pa përsëritur në rajon dhe më gjerë për të diagnostifikuar dhe trajtuar çdo patologji të pranishme.

DR ARBEN KOJQIQI

KARDIOKIRURG
KIRURG TORAKAL

DR ARSIM THAQI

ORORINOLARINGOLOG
SOMNOLOG

DR FATOS KOJQIQI

KARDIOKIRURG

DR FADIL TUTULI

SPECIALIST I ORTOPEDISË
DHE TRAUMATOLOGJISË

DR UGUR GOZALAN

SPECIALIST I KIRURGJISË SË PËRGJITHSHME

DR EDIS DEMIRI

KARDIOLOG

DR DONIKA PASHA KËRLESHI

NEONATOLOG

DR FILIZ ARSLAN

GJINEKOLOG
OBSTETËR

DR SYHEDA LATIFI HOXHA

PEDIATËR
NEONATOLOG

DR ENVER MURTEZI

SPECIALIST I MJEKËESISË EMERGJENTE

DR MYNEVERE LATIFI HOXHA

PEDIATËR
NEONATOLOG

DR SADRI HULAJ

SPECIALIST I MJEKËESISË EMERGJENTE

DR LAVDIM YMERI

RADIOLOG

DR SHPRESA SULEJMANI

PEDIATËR
NEONATOLOG

DR AVDYL ELEZAJ

SPECIALIST I KIRURGJISË SË PËRGJITHSHME

DR ARMEND XHEMAJLI

SPECIALIST I KIRURGJISË SË PËRGJITHSHME

DR TOKËJONA LAJQI

PEDIATËR
NEONATOLOG

DR AVDYL ELEZAJ

SPECIALIST I KIRURGJISË SË PËRGJITHSHME

Kontakt

United Hospital Prishtina
www.united-hospital.com
Magjistralja Prishtinë-Ferizaj M2 10500 Km7 Prishtinë, Kosova