united-hospital-in-kosovo

Në United Hospital, ne vlerësojmë cilësinë e mjekëve tanë dhe aftësitë e tyre të jashtëzakonshme. Bashkohemi me përpjekjet e tyre të palodhura për të arritur suksesin e përbashkët, duke garantuar kujdesin më të mirë për pacientët tanë.

Stafi jonë është i trajnuar dhe specializuar në vendet e Evropës si Gjermania, në Britani të Madhe apo SHBA, duke sjelle për pacientët tanë një shërbim të pa përsëritur në rajon dhe më gjerë për të diagnostifikuar dhe trajtuar çdo patologji të pranishme.

 
Dr-Fadil-Tutuli

DR FADIL TUTULI

SPECIALIST I ORTOPEDISË DHE TRAUMATOLOGJISË
dr-ugur-gozalan-united-hospital

DR UGUR GOZALAN

SPECIALIST I KIRURGJISË SË PËRGJITHSHME
dr-edis-demiri

DR EDIS DEMIRI

KARDIOLOG
dr-donika-kerleshi-pasha-united-hospitala

DR DONIKA PASHA KËRLESHI

NEONATOLOG
Dr-Filiz-Arslan-united-hospital

DR FILIZ ARSLAN

GJINEKOLOG OBSTETËR
Dr-myenvere-Latifi-Hoxha

DR SYHEDA LATIFI HOXHA

PEDIATËR NEONATOLOG
enver-murtezi-united-hospital

DR ENVER MURTEZI

SPECIALIST I MJEKËESISË EMERGJENTE
latifi-hoxha-united-hospital

DR MYNEVERE LATIFI HOXHA

PEDIATËR NEONATOLOG
dr-sadri-hulaj

DR SADRI HULAJ

SPECIALIST I MJEKËESISË EMERGJENTE
Dr-Lavdim-Ymeri-united-hospital

DR LAVDIM YMERI

RADIOLOG
dr-shporesa-sulejmani-united-hospital

DR SHPRESA SULEJMANI

PEDIATËR NEONATOLOG
dr-avdyl-elezaj-united-hospital

DR AVDYL ELEZAJ

PEDIATËR SPECIALIST I KIRURGJISË SË PËRGJITHSHME
dr-armend-xhemajli-united-hospital

DR ARMEND XHEMAJLI

SPECIALIST I KIRURGJISË SË PËRGJITHSHME
DR. ISMET JUSUFI-united-hospital

DR. ISMET JUSUFI

specialist i Anesteziologjisë dhe Mjekimit Intenziv
DR ARBEN KRYEZIU-united-hospital

DR ARBEN KRYEZIU

SPECIALIST I ANESTEZIOLOG
CAREER of integrity

Bashkohu me stafin e United Hospital

Bashkohu me stafin e United Hospital dhe bëhu pjesë e një ekipi të përkushtuar për kujdesin e shëndetit. Nëpërmjet angazhimit, ekspertizës dhe ndihmës së tyre të palodhur, mund të ndikosh në shëndetin dhe mirëqenien e pacientëve tanë. Mos hezito, bashkohu sot për një përvojë të përkryer në fushën e mjekësisë!