EMERGJENCA 24 ORË

Ekipi mjekësor i Emergjencës gjithmonë në gatishmëri të plotë për ju!

LABORATORI 24 ORË

Ekzaminime laboratorike në përputhje me standardin e cilësisë Evropiane.

RADIOLOGJIA 24 ORË

Ekzaminim i pacientëve me një saktësi dhe cilësi ekselente në kohë rekord!

Prenotoni konsultën tuaj në United Hospital

Nëse keni pyetje për ekspertët tanë, thjesht lëreni një kërkesë ose kontaktoni me ne nëpërmjet numrit të kontaktit +383 38 607 070.